Torte po naročilu
Prav je, da za rojstni dan, poroko, obletnico ali kakšno drugo priložnost pojeste kvaliteten kos torte, ki vas bo pustil brez besed. Držimo se načela, da je kvaliteta pred kvantiteto zato uporabljamo za naše torte najkakovostnejše surovine za izdelavo tort. Vsaka torta ima svojo zgodbo, predstavljeno skozi odlično obliko in dekoracijo.
Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji skušamo pomagati pri odločitvi okusa torte in dekoracije.

Torte po naročilu izdelujemo od 6 kosov naprej, po dva navzgor. Od 10 kosov naprej je možna kombinacija pol enega in pol drugega okusa. Kot en okus se šteje tudi čokolada v kombinaciji s sadjem npr. čokolada-pomaranča.

DEKORACIJA:
Dekoracija je pomemben del torte zato se zanjo še posebej potrudimo. Pri izbiri dekoracije smo zelo prilagodljivi strankam in naredimo skorajda vse kar si stranka zaželi, seveda če je želja v mejah naših standardov. Torte so lahko oblite v različne čokolade(temna, lešnikova, bela), različne sadne oblive(limona, jagoda, gozdni sadeži, malina) in karamela. Veliko dekoriramo iz sadja, saj se trudimo uporabiti kar se da naravne sestavine za naše torte. Možna je tudi izdelava jedilne slike, ki jo uporabimo na tortah. Sliko nam pošljete na elektronski naslov (priporočamo sliko kvalitete Full HD oz. v čim višji resoluciji).

Možni okusi:

ČOKOLADNI:
-Čokolada
-Bela čokolada
-Rosche
-Lešnik
-Sacher
-Nutella
-Bela Nutella

SADNI:
-Višnja
-Limona
-Malina
-Jagoda
-Mango
-Figa
-Borovnica
-Pomaranča
-Hruška

POSEBNI:
-Pistacija
-Kava
-Kokos
-Karamela
-Tiramisu

KOMBINACIJA OKUSOV:
-Čokolada - višnja
-Čokolada - pomaranča
-Bela čokolada - malina
-Bela čokolada - mango
-Pistacija - kava
-Pistacija - malina
-Pistacija - bela čokolada in maline
-Crumble z borovnico
-Cheesecake z jagodo
-Nutella - banana
-Nutella - kokos